شهاب الدین صالحی
سرپرست جهادکشاورزی شهرستان سپیدان
07136722531
sepidan.agrijahad@gmail.com
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از برداشت سیر از سطح 32 هکتار از اراضی شهرستان بیضا خبر داد
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان بیضا ، منصور امیریان گفت: سیر سبز در پاییز و سیر خشک در اسفندماه کشت می شود و برداشت سیر سبز از در اسفندماه و برداشت سیر خشک از خذدادماه شروع و تا آذرماه ادامه دارد.
امیریان بیان کرد امسال 32 هکتار سیر کشت شد که از این سطح 24 هکتار سیر سبز برداشت و بفروش رسید و کار برداشت از 8 هکتار سیر خشک شهرستان از خردادماه آغاز و تا پایان آذرماه ادامه دارد.پیش بینی می شود 80 تن سیر خشک جمع آوری و به بازارهای استان فارس و سایر استان ها ارسال شود.
وی افزود میانگین تولید سیر سبز در هر هکتار 40 تن و میانگین سیر خشک در هر هکتار 10 تن است. امسال نسبت به سال گذشته که سطح سیر کشت شده 22 هکتار بود ، بیش از 68 درصد افزایش داشت.
سیر به دلیل کوتاهی دوره رشد و مصرف آب مناسب کشت در شهرستان بیضا می باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از آغاز برداشت پیاز از سطح 303 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا ، منصور امیریان گفت: پیاز در این منطقه در دو تاریخ پاییز و زمستان (اسفند) کشت و برداشت آن از اول تیرماه شروع و تا پایان مهرماه ادامه دارد.
وی بیان کرد متوسط برداشت پیاز در هر هکتار 55 تن است که پیش یسنی می شود تا پایان فصل برداشت بیش از 16 هزار و 600 تن پیاز جمع آوری و روانه بازارهای شهرستان و استان های دیگر شود.
امیریان افزود پیاز کشت شده در شهرستان شامل ارقام سفید شیری، زرد طلایی، قرمز می باشد و کشت پیاز به دو روش کشت نشایی و بذری انجام می شود.
شرایط مناسب آب وهوایی در شهرستان بیضا، رعایت اصول کاشت از سوی کشاورزان و ابیاری به روش نواری (تیپ) در جهت صرفه جویی آب از جمله دلایل تولید پیاز با کیفیت در این شهرستان است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان بیضا از آغاز برداشت نخود از مزارع این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، منصور امیریان گفت: کشت نخود در شهرستان بیضا در ماههای آذر، بهمن و اسفند کشت می شود و برداشت نخود از اواخر خردادماه آغاز و تا پایان تیرماه ادامه دارد. سطح زیر کشت نخود شهرستان بیضا 76 هکتار است و میانگین تولید نخود در هرهکتار 1 تن می باشد که پیش بینی می شود تا پایان زمان برداشت 76 تن نخود از مزارع جمع آوری و روانه بازارهای شهرستان و استان های همجوار گردد.
وی بیان کرد نخود قابلیت برداشت با کمبـاین را نیز دارا می باشـد که این امرضـمن کـاهش صـعوبت کاری، هزینه های برداشت را نسـبت به برداشت دستی به یک سوم کاهش میدهد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از برداشت عدس دیم و آبی از مزارع این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان بیضا، منصور امیریان گفت: کشت عدس در این منطقه از آذرماه شروع و تا اسفندماه پایان می یابد.و برداشت عدس از اواخر خردادماه آغاز و تا اخر تیرماه ادامه دارد. در سال زراعی 99-1400 در شهرستان بیضا بیش از 196 هکتار عدس دیم و 5/0 هکتار عدس آبی کشت شد.
میانگین عملکرد عدس در هر هکتار عدس 0.5 تن می باشد که پیش بینی می شود 98 تن عدس از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازارهای شهرستان و استان های همجوار شود.
وی بیان کرد کشت حبوبات از جمله عدس در اراضی زراعی به دلیل افزایش مواد آلی خاک از طریق تثبیت بیولوژیکی ازت ، کاهش جمعیت علف های هرز ، کاهش جمعیت آفات گندم و سایر غلات دارای اهمیت است و در تناوب با غلات باعث افزایش حاصلخیزی خاک ، افزایش درآمد کشاورزان و کاهش هزینه مصرف نهاده های کشاورزی خواهد شد.
امیریان افزود به دلیل عدم استفاده از سموم در تولید عدس در شهرستان و با توجه به رعایت اصول مدیریتی آن در تناوب با گندم، یکی از محصولات سالم محسوب می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از آغاز برداشت خیار در 7 هکتار از جالیزهای این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، منصور امیریان گفت: کشت خیار درفروردین ماه انجام می شود و برداشت آن از اوایل تیرماه شروع می شود. وی افزود میانگین تولید خیار 40 تن در هکتار می باشد که پیش بینی می شود امسال بیش از 280 تن خیار از مزارع جالیز این منطقه برداشت و روانه بازار های شهرستان و استان های همجوار شود.
وی بیان کرد سطح کشت خیار در سال قبل 2 هکتار بود که امسال به 7 هکتار افزایش یافت.
خیار برای سمزدایی و پاکسازی کبد مفید است و به درمان بیماری کبد چرب کمک میکند.
.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از برداشت سیر از سطح 32 هکتار از اراضی شهرستان بیضا خبر داد
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان بیضا ، منصور امیریان گفت: سیر سبز در پاییز و سیر خشک در اسفندماه کشت می شود و برداشت سیر سبز از در اسفندماه و برداشت سیر خشک از خذدادماه شروع و تا آذرماه ادامه دارد.
امیریان بیان کرد امسال 32 هکتار سیر کشت شد که از این سطح 24 هکتار سیر سبز برداشت و بفروش رسید و کار برداشت از 8 هکتار سیر خشک شهرستان از خردادماه آغاز و تا پایان آذرماه ادامه دارد.پیش بینی می شود 80 تن سیر خشک جمع آوری و به بازارهای استان فارس و سایر استان ها ارسال شود.
وی افزود میانگین تولید سیر سبز در هر هکتار 40 تن و میانگین سیر خشک در هر هکتار 10 تن است. امسال نسبت به سال گذشته که سطح سیر کشت شده 22 هکتار بود ، بیش از 68 درصد افزایش داشت.
سیر به دلیل کوتاهی دوره رشد و مصرف آب مناسب کشت در شهرستان بیضا می باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از آغاز برداشت پیاز از سطح 303 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا ، منصور امیریان گفت: پیاز در این منطقه در دو تاریخ پاییز و زمستان (اسفند) کشت و برداشت آن از اول تیرماه شروع و تا پایان مهرماه ادامه دارد.
وی بیان کرد متوسط برداشت پیاز در هر هکتار 55 تن است که پیش یسنی می شود تا پایان فصل برداشت بیش از 16 هزار و 600 تن پیاز جمع آوری و روانه بازارهای شهرستان و استان های دیگر شود.
امیریان افزود پیاز کشت شده در شهرستان شامل ارقام سفید شیری، زرد طلایی، قرمز می باشد و کشت پیاز به دو روش کشت نشایی و بذری انجام می شود.
شرایط مناسب آب وهوایی در شهرستان بیضا، رعایت اصول کاشت از سوی کشاورزان و ابیاری به روش نواری (تیپ) در جهت صرفه جویی آب از جمله دلایل تولید پیاز با کیفیت در این شهرستان است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان بیضا از آغاز برداشت نخود از مزارع این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، منصور امیریان گفت: کشت نخود در شهرستان بیضا در ماههای آذر، بهمن و اسفند کشت می شود و برداشت نخود از اواخر خردادماه آغاز و تا پایان تیرماه ادامه دارد. سطح زیر کشت نخود شهرستان بیضا 76 هکتار است و میانگین تولید نخود در هرهکتار 1 تن می باشد که پیش بینی می شود تا پایان زمان برداشت 76 تن نخود از مزارع جمع آوری و روانه بازارهای شهرستان و استان های همجوار گردد.
وی بیان کرد نخود قابلیت برداشت با کمبـاین را نیز دارا می باشـد که این امرضـمن کـاهش صـعوبت کاری، هزینه های برداشت را نسـبت به برداشت دستی به یک سوم کاهش میدهد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از برداشت عدس دیم و آبی از مزارع این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان بیضا، منصور امیریان گفت: کشت عدس در این منطقه از آذرماه شروع و تا اسفندماه پایان می یابد.و برداشت عدس از اواخر خردادماه آغاز و تا اخر تیرماه ادامه دارد. در سال زراعی 99-1400 در شهرستان بیضا بیش از 196 هکتار عدس دیم و 5/0 هکتار عدس آبی کشت شد.
میانگین عملکرد عدس در هر هکتار عدس 0.5 تن می باشد که پیش بینی می شود 98 تن عدس از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازارهای شهرستان و استان های همجوار شود.
وی بیان کرد کشت حبوبات از جمله عدس در اراضی زراعی به دلیل افزایش مواد آلی خاک از طریق تثبیت بیولوژیکی ازت ، کاهش جمعیت علف های هرز ، کاهش جمعیت آفات گندم و سایر غلات دارای اهمیت است و در تناوب با غلات باعث افزایش حاصلخیزی خاک ، افزایش درآمد کشاورزان و کاهش هزینه مصرف نهاده های کشاورزی خواهد شد.
امیریان افزود به دلیل عدم استفاده از سموم در تولید عدس در شهرستان و با توجه به رعایت اصول مدیریتی آن در تناوب با گندم، یکی از محصولات سالم محسوب می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از آغاز برداشت خیار در 7 هکتار از جالیزهای این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، منصور امیریان گفت: کشت خیار درفروردین ماه انجام می شود و برداشت آن از اوایل تیرماه شروع می شود. وی افزود میانگین تولید خیار 40 تن در هکتار می باشد که پیش بینی می شود امسال بیش از 280 تن خیار از مزارع جالیز این منطقه برداشت و روانه بازار های شهرستان و استان های همجوار شود.
وی بیان کرد سطح کشت خیار در سال قبل 2 هکتار بود که امسال به 7 هکتار افزایش یافت.
خیار برای سمزدایی و پاکسازی کبد مفید است و به درمان بیماری کبد چرب کمک میکند.
.
شهاب الدین صالحی
سرپرست جهادکشاورزی شهرستان سپیدان
07136722531
sepidan.agrijahad@gmail.com
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از برداشت سیر از سطح 32 هکتار از اراضی شهرستان بیضا خبر داد
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان بیضا ، منصور امیریان گفت: سیر سبز در پاییز و سیر خشک در اسفندماه کشت می شود و برداشت سیر سبز از در اسفندماه و برداشت سیر خشک از خذدادماه شروع و تا آذرماه ادامه دارد.
امیریان بیان کرد امسال 32 هکتار سیر کشت شد که از این سطح 24 هکتار سیر سبز برداشت و بفروش رسید و کار برداشت از 8 هکتار سیر خشک شهرستان از خردادماه آغاز و تا پایان آذرماه ادامه دارد.پیش بینی می شود 80 تن سیر خشک جمع آوری و به بازارهای استان فارس و سایر استان ها ارسال شود.
وی افزود میانگین تولید سیر سبز در هر هکتار 40 تن و میانگین سیر خشک در هر هکتار 10 تن است. امسال نسبت به سال گذشته که سطح سیر کشت شده 22 هکتار بود ، بیش از 68 درصد افزایش داشت.
سیر به دلیل کوتاهی دوره رشد و مصرف آب مناسب کشت در شهرستان بیضا می باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از آغاز برداشت پیاز از سطح 303 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا ، منصور امیریان گفت: پیاز در این منطقه در دو تاریخ پاییز و زمستان (اسفند) کشت و برداشت آن از اول تیرماه شروع و تا پایان مهرماه ادامه دارد.
وی بیان کرد متوسط برداشت پیاز در هر هکتار 55 تن است که پیش یسنی می شود تا پایان فصل برداشت بیش از 16 هزار و 600 تن پیاز جمع آوری و روانه بازارهای شهرستان و استان های دیگر شود.
امیریان افزود پیاز کشت شده در شهرستان شامل ارقام سفید شیری، زرد طلایی، قرمز می باشد و کشت پیاز به دو روش کشت نشایی و بذری انجام می شود.
شرایط مناسب آب وهوایی در شهرستان بیضا، رعایت اصول کاشت از سوی کشاورزان و ابیاری به روش نواری (تیپ) در جهت صرفه جویی آب از جمله دلایل تولید پیاز با کیفیت در این شهرستان است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان بیضا از آغاز برداشت نخود از مزارع این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، منصور امیریان گفت: کشت نخود در شهرستان بیضا در ماههای آذر، بهمن و اسفند کشت می شود و برداشت نخود از اواخر خردادماه آغاز و تا پایان تیرماه ادامه دارد. سطح زیر کشت نخود شهرستان بیضا 76 هکتار است و میانگین تولید نخود در هرهکتار 1 تن می باشد که پیش بینی می شود تا پایان زمان برداشت 76 تن نخود از مزارع جمع آوری و روانه بازارهای شهرستان و استان های همجوار گردد.
وی بیان کرد نخود قابلیت برداشت با کمبـاین را نیز دارا می باشـد که این امرضـمن کـاهش صـعوبت کاری، هزینه های برداشت را نسـبت به برداشت دستی به یک سوم کاهش میدهد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از برداشت عدس دیم و آبی از مزارع این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان بیضا، منصور امیریان گفت: کشت عدس در این منطقه از آذرماه شروع و تا اسفندماه پایان می یابد.و برداشت عدس از اواخر خردادماه آغاز و تا اخر تیرماه ادامه دارد. در سال زراعی 99-1400 در شهرستان بیضا بیش از 196 هکتار عدس دیم و 5/0 هکتار عدس آبی کشت شد.
میانگین عملکرد عدس در هر هکتار عدس 0.5 تن می باشد که پیش بینی می شود 98 تن عدس از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازارهای شهرستان و استان های همجوار شود.
وی بیان کرد کشت حبوبات از جمله عدس در اراضی زراعی به دلیل افزایش مواد آلی خاک از طریق تثبیت بیولوژیکی ازت ، کاهش جمعیت علف های هرز ، کاهش جمعیت آفات گندم و سایر غلات دارای اهمیت است و در تناوب با غلات باعث افزایش حاصلخیزی خاک ، افزایش درآمد کشاورزان و کاهش هزینه مصرف نهاده های کشاورزی خواهد شد.
امیریان افزود به دلیل عدم استفاده از سموم در تولید عدس در شهرستان و با توجه به رعایت اصول مدیریتی آن در تناوب با گندم، یکی از محصولات سالم محسوب می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از آغاز برداشت خیار در 7 هکتار از جالیزهای این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، منصور امیریان گفت: کشت خیار درفروردین ماه انجام می شود و برداشت آن از اوایل تیرماه شروع می شود. وی افزود میانگین تولید خیار 40 تن در هکتار می باشد که پیش بینی می شود امسال بیش از 280 تن خیار از مزارع جالیز این منطقه برداشت و روانه بازار های شهرستان و استان های همجوار شود.
وی بیان کرد سطح کشت خیار در سال قبل 2 هکتار بود که امسال به 7 هکتار افزایش یافت.
خیار برای سمزدایی و پاکسازی کبد مفید است و به درمان بیماری کبد چرب کمک میکند.
.
شهاب الدین صالحی
سرپرست جهادکشاورزی شهرستان سپیدان
07136722531
sepidan.agrijahad@gmail.com
طراحی سایت و اجرا : ایراکد
طراحی سایت و اجرا : ایراکد